Wsparcie na wdrażanie i zarządzanie strategią rozwoju lokalnego kierowanego 
przez społeczność
dofinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFRROW
Beneficjent: Stowarzyszenie Lokalna Grupa
Działania
 „Zielony Szlak Niziny
Mazowieckiej„

AKTUALNOŚCI

2024-05-17
XXIII edycja Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”

Zasady konkursu

Konkurs przebiega w dwóch etapach. Na poziomie regionalnym jest organizowany przy udziale samorządów województw. Na poziomie krajowym prowadzony jest przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego. Jego zwieńczeniem jest wręczenie laureatom Perły podczas Targów Smaki Regionów w Poznaniu. Szeroka formuła pozwala na udział w konkursie w następujących kategoriach:

  • produkty regionalne pochodzenia zwierzęcego,
  • produkty regionalne pochodzenia roślinnego,
  • napoje regionalne,
  • inne produkty regionalne,
  • część gastronomiczna.

Regulaminy określające zasady uczestnictwa w Konkursie na najlepszy produkt lub potrawę oraz Karty  zgłoszeniowe znajdą Państwo w załączeniu oraz  na stronie internetowej Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego .


Dodatkowe pytania

W przypadku pytań prosimy o kontakt z Departamentem Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich pod numerem telefonu: 22 59 79 352 bądź drogą elektroniczną na adres: agnieszka.kalinska@mazovia.pl

Regulamin oraz karty zgłoszeniowe powstały poza Urzędem Marszałkowskim Województwa Mazowieckiego w Warszawie, dlatego nie odpowiadamy za ich dostępność.Jeśli mają Państwo kłopot z dostępem do treści, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 22 59 79 352 lub mailowy agnieszka.kalinska@mazovia.pl

Wsparcie na wdrażanie i zarządzanie strategią rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
dofinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach EFRROW
Beneficjent: Stowarzyszenie Lokalna Grupa
Działania
 „Zielony Szlak Niziny
Mazowieckiej„


Copyright © 2019
projekt IRN Multimedia
oprogramowanie choruzy.pl
RODO
polityka coockies

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji Zgadzam się